Financieel vastgoedbeheer - wat zijn de voordelen?

Zeker Vastgoedbeheer is opgericht met één belangrijk doel: het verbeteren van de kwaliteit en dienstverlening binnen het vastgoedbeheer in Nederland. Twan van Asch en Michael de Vries hebben Zeker Vastgoedbeheer opgericht en weten als geen ander waar vastgoedeigenaren en huurders naar op zoek zijn. Sinds 2010 beleggen zij al in vastgoed in de randstad. Het vinden van de juiste vastgoedbeheerder bleek een lastige opgave. Twan en Michael willen hier met Zeker Vastgoedbeheer verandering in brengen.

Financieel beheer

Vastgoedbeheer is niet alleen voor bedrijven, maar zeker ook voor particuliere vastgoed eigenaren. Er bestaan vele vormen van dienstverlening binnen het vastgoedbeheer. Kort samengevat komt het neer op commercieel, technisch en administratief en financieel beheer. Zeker Vastgoedbeheer ontzorgd bezitters van vastgoed volledig. Dit doen we door het beheer en management uit handen te nemen. Dit omhelst vaak grote beslissingen waar veel geld in omgaat. Bij Zeker Vastgoedbeheer bent u aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het om groot of klein vastgoedbeheer gaat.

Technisch beheer

Technisch beheer is heel praktisch: wanneer er zich problemen voordoen met een woning, dan moeten de huurders van dit pand beroep op iemand kunnen doen. Zeker Vastgoedbeheer treedt dan op bij eventueel onderhoud en andere werkzaamheden, storingen en klachten. U wordt voor een groot deel ontzorgd omdat wij het aanspreekpunt zijn wanneer er gebreken zijn. We werken nauw samen met bedrijven binnen de Konstrukt Groep, die we inzetten om deze issues op te lossen. Bovendien zorgen we ervoor dat alles voldoet aan de juiste wet- en regelgeving.

Financieel vastgoedbeheer

Zeker Vastgoedbeheer zorgt voor een verantwoord administratief en financieel beheer. Hoe dit vastgelegd wordt is vaak een ondergeschoven kindje maar eigenlijk net zo belangrijk. Dit geldt ook voor de grootte van bepaalde kosten en of deze kosten voor de huurder of verhuurder zijn. Een overzicht van de taken die we uitvoeren:

  • Huurfacturen verzenden en invorderen, inclusief de financiële afhandeling;
  • Jaarlijkse huurverhogingen verwerken;
  • Debiteurenbeheer waaronder het aanmanings- en invorderingstraject;
  • Huurovereenkomsten en verhuurdersverklaringen opstellen;
  • Jaarrekeningen opstellen;
  • Factureren van servicekosten.

Voordelen van financieel vastgoedbeheer

Het inschakelen van een vastgoedbeheerder heeft een aantal voordelen. Voor veel bedrijven is vastgoed geen core-business maar meer een noodzakelijk kwaad. Zeker Vastgoedbeheer is er dan om u te helpen en ontfermt zich over het financieel beheer, het onderhoud en contact met de verhuurder. Daarnaast kunt u uw portefeuille aantrekkelijk plaatsen in ‘Box 3’ wanneer u het beheer aan een vastgoedbeheerder overlaat. Hierdoor heeft u een hoger rendement en bespaart u geld. Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van energielabels

Ook uw financieel vastgoedbeheer uit handen geven?

Neem gerust contact met ons op als u een keer wil sparren over financieel vastgoedbeheer bij Zeker. Wij adviseren u vrijblijvend en kunnen een offerte opstellen voor meerdere objecten. Bekijk hier onze tarieven.