EEN ANDERE ZIENSWIJZE

OVER ZEKER VASTGOEDBEHEER.

Alles begint met een verleden

Zeker vastgoedbeheer is opgericht met een belangrijk doel: de kwaliteit en dienstverlening binnen het vastgoedbeheer in de randstad verbeteren. De oprichters Michael de Vries en Twan van Asch weten als geen ander wat huurders en vastgoed eigenaren willen. Zij beleggen zelf sinds 2010 in vastgoed in de randstad. Het viel hen op dat het vinden van de juiste vastgoedbeheerders lastig was. 

Afspraken werden niet nageleefd, het beheer werd niet altijd even goed uitgevoerd en dat resulteerde weer in ontevreden huurders. Daar willen onze oprichters met Zekers vastgoedbeheer verandering in brengen. 

Wij ontzorgen vastgoedbezitters volledig door het management en beheer uit handen te nemen. In ons vakgebied gaat het vaak over grote beslissingen waar veel geld mee gemoeid is. Daarom willen wij, als ondernemers met passie voor vastgoed, alleen het beste voor onze klanten. Of u nu een grote of kleine vastgoedbelegger bent, u bent bij ons aan het juiste adres. 

Recensies.

Ervaringen vertellen het meest. Bekijk onze onafhankelijk recensies, we zijn er best een beetje trots op. 

BEKIJK ALLE RECENSIES

Jarenlange ervaring

Uit onze eigen jaren lange ervaring weten wij wat vastgoed bezitters verwachten van een beheerbedrijf. Helaas hebben wij ook zelf ondervonden dat deze verwachtingen niet altijd worden nagekomen. Helaas hebben wij ook zelf ondervonden dat deze verwachtingen niet altijd worden nagekomen. Zeker vastgoedbeheer gaat daar verandering in brengen door communicatie en transparantie op een te zetten. 

Zo beschikken wij bijvoorbeeld over onze software, waarin alle betrokken partijen een actueel inzicht hebben in het vastgoed. Ook hebben wij een 24-uurs storingsdienst waar huurders 24/7 een beroep kunnen doen. Uiteraard voldoen al onze dossiers volledig aan de eisen van zorgplicht, huurwetgeving en verhuur veiligheid. Op deze manier proberen wij het maken voor alle betrokken partijen zo makkelijk en soepen mogelijk te maken. 

vastgoedbeheerders van Zeker