Het profijt van technisch vastgoedbeheer uitbesteden

Als technisch beheerder neemt Zekervastgoed al het onderhoud van uw vastgoed uit handen en fungeren wij als aanspreekpunt voor huurders. Wij ontzorgen zowel groot- als klein vastgoedbezitters door het management en beheer uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed zijn waarde zal behouden en in veel gevallen zelfs in waarde zal gaan stijgen.

Wat doet Zeker vastgoedbeheer?

Dankzij jarenlange ervaring met het beleggen in vastgoed in de randstad, weten wij als geen ander wat huurders en vastgoed eigenaren willen. In ons vakgebied gaat het vaak om grote beslissingen en veel geld. Daarom communiceren we helder en willen wij, als ondernemers met passie voor vastgoed, alleen het allerbeste voor onze klanten.

Wij willen de kwaliteit en dienstverlening binnen het vastgoedbeheer in de randstad verbeteren, en doen er alles aan om u en uw huurders tevreden te stellen. Communicatie en transparantie staat daarom bij ons op één. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Wat kan technisch vastgoedbeheer voor u betekenen

Wanneer u een ruimte verhuurt heeft u wellicht niet altijd tijd of zin in het technisch beheer hiervan. Zekervastgoed is het aanspreekpunt voor huurders wanneer eventuele gebreken zich voordoen. Moet er bijvoorbeeld iets gerepareerd worden in de woning, of is er schade? Onze huurders kunnen 24/7 beroep doen op onze 24-uurs storingsdienst. Wij zien erop toe dat de werkzaamheden correct, op tijd en met de juiste kwaliteit worden uitgevoerd, door onze betrouwbare partners. Uiteraard houden wij ons ten alle tijden strikt aan de wet- en regelgeving van de vastgoedbranche.

Een greep uit onze technische beheer taken

  • Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van huurders;
  •  Het verhelpen van storingen, het preventief uitvoeren van onderhoud en het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden;Het verrichten van (periodieke) inspecties en inspectierapporten opstellen;
  • Servicecontracten vergelijken, afsluiten en onderhouden met toeleveranciers.

Zeker vastgoedbeheer houdt zich tevens bezig met het bestrijden van illegale praktijken in de vastgoedbranche en probeert zijn klanten daarvoor te begeleiden en adviseren. Onze dossiers voldoen daarom ook volledig aan de eisen van zorgplicht, huurwetgeving en huurveiligheid. Op deze manier proberen wij het voor alle betrokken partijen zo helder en makkelijk mogelijk te maken. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van energielabels.

Wij denken in alle fases met u mee, bijvoorbeeld op juridisch en technisch vlak, zodat u in het proces van behandeling van zaken zowel juridisch als technisch wordt beschermd. Over alles is nagedacht en de traditionele ideeën zijn losgelaten. Dat is wat Zeker vastgoedbeheer onderscheidt.

Kom in contact

Laat u het technisch beheer van uw vastgoed liever over aan een professional? Dan bent u bij Zekervastgoed aan het juiste adres. De verhuur, het beheer, onderhoud en het contact met huurders nemen wij volledig uit handen. Of het nu gaat om een woning, winkel, appartement of kantoor en of u nu een groot of klein vastgoedbelegger bent. Bij Zekervastgoed is uw vastgoedportefeuille in goede handen. Wij bieden verschillende pakketten aan tegen vaste prijzen, bestaande uit technisch- financieel en commercieel beheer.  Plan nu een kennismakingsgesprek! We vertellen u graag vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen, in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.

.