DESKUNDIGE BEGELEIDING

EEN OF MEERDERE OBJECTEN LATEN BEHEREN?.

Zeker beheert

Overweegt u om meerdere objecten te laten beheren? Dan bent u bij Zeker aan het juiste adres. Zeker regelt het beheer, onderhoud en contact met de huurder. Daarnaast adviseren wij de belegger op het gebied van regelgeving en fiscaliteit rondom vastgoed. Tevens zijn wij graag een sparringspartner voor professionele en institutionele beleggers.

Zeker beheert residentieel en commercieel vastgoed voor beleggers. Bijvoorbeeld woningen, bedrijfsruimtes, hotels en supermarkten. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen technisch-, financieel- en commercieel beheer.

Zeker Vastgoedbeheer is opgericht met een belangrijk doel: de kwaliteit en dienstverlening van vastgoedbeheer in Nederland verbeteren. De oprichters kennen de behoefte van beleggers als geen ander. Zij beleggen zelf sinds 2010 in vastgoed. In vastgoedbeheer gaat het vaak over lange termijn beslissingen. Zeker wordt graag uw vaste partner voor lange termijn. 

Vastgoedbeheer

Recensies.

Daden zeggen meer dan woorden. Lees hier onze onafhankelijk recensies. Wij zijn trots op onze tevreden klanten!

Tarieven van Zeker vastgoedbeheer

Technisch beheer

Wanneer u technisch beheer uit handen geeft, treden wij op bij storingen, klachten, onderhoud en mutaties. Huurders moeten een beroep kunnen doen op een solide beheer partij. Deskundige mensen die meteen begrijpen hoe het probleem moet worden opgelost. 

Zeker werkt samen met gespecialiseerde bedrijven die hiervoor worden ingezet. Daarbij zien wij erop toe dat de werkzaamheden correct, op tijd en met de juiste kwaliteit worden uitgevoerd. Uiteraard zorgen wij dat alles voldoet aan de juiste wet- en regelgeving. 

De taken van technisch vastgoedbeheer zijn:

 • Het verhelpen van storingen, preventief onderhoud uitvoeren en het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden
 • Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van huurders
 • Het verrichten van (periodieke) inspecties en inspectierapporten opstellen
 • Servicecontracten vergelijken, afsluiten en onderhouden met toeleveranciers
 • Begeleiden van mutatie werkzaamheden

Financieel beheer

Hieronder verstaan wij alle administratieve en financiële handelingen die van belang zijn om uw vastgoed optimaal te kunnen beheren. Wij innen de huur, verrekenen servicekosten en stellen huurafrekeningen op. Administratief beheer vraagt ook op scherpe controle op de belasting van de maandelijkse huur. Wij treffen tijdig maatregelen wanneer nodig. Dit alles doen wij vanzelfsprekend in goed overleg met onze klanten. Door middel van onze gepersonaliseerde vastgoed software, heeft u altijd en overal online inzage in uw vastgoedportefeuille. 

Op deze manier maken wij het financiele beheer voor beide partijen zo doeltreffend mogelijk. Financieel vastgoedbeheer bij Zeker bestaat onder andere uit: 

 • Huurfacturen verzenden en invorderen, inclusief de financiele afhandeling
 • Jaarlijkse huurverhogingen verwerken
 • Debiteurenbeheer waaronder het aanmanings- en invorderingstraject
 • Jaarrekeningen opstellen
 • Factureren van servicekosten
Vastgoedbeheer
Vastgoedbeheer

Commercieel beheer

Naast het technische- en financiële beheer, geven wij onze klanten ook de mogelijkheid om hen te ontzorgen van de verhuur. Wij gaan actief voor u op zoek naar de juiste huurders, voeren een screening uit, plannen een bezichtiging in en ronden de huurovereenkomst af. Vervolgens regelen wij ook de oplevering, sleuteloverdracht en een inspectierapport. Zo heeft u geen omkijken meer naar het gehele verhuur proces en zorgen wij voor optimaal huurgenot voor huurders. 

Wij kunnen het volgende voor u betekenen betreft commercieel beheer:

 • Zoeken en screenen van potentiele huurders
 • Intakegesprek met huurders
 • Bezichtigingen inplannen en uitvoeren
 • Prijsbepaling van de huur en puntentellingen verzorgen
 • Huurovereenkomsten opstellen en aftersales toepassen
 • Toezicht houden op het naleven van contractuele overeenkomsten
 • Energielabels en fotografie

Onze voordelen

Het inschakelen van een professionele vastgoedbeheerder brengt verschillende voordelen met zich mee. Naast dat wij ons ontfermen over het beheer, onderhoud en contact met de verhuurder, kunt u uw portefeuille aantrekkelijk plaatsen in ‘box 3’ als u het beheer uit handen geeft. 

Dit alles bespaart u veel geld en tijd en verhoogt uw rendement. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat is voor een vastgoedbelegger. Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons.