SUCCESVOL EN ZORGELOOS

UW WONING ZEKER VERHUURD.

Verhuur van Zeker

Veker verhuurt

Bent u op zoek naar een mooi rendement op uw vastgoedbelegging? Dan is het belangrijk dat u snel een betrouwbare huurder vindt. Zeker Vastgoedbeheer neemt deze zoektocht volledig uit handen. Met onze jarenlange ervaring en ons snelgroeiende netwerk linken wij u binnen no-time aan een passende huurder. 

 

U heeft daarin de volgende opties:

Hoe gaat Zeker te werk

Als u ervoor kiest om ons in te zetten als verhuurmakelaar, gaan wij als volgt te werk: 

1. Adviesgesprek

Allereerst plannen wij een vrijblijvend adviesgesprek met u in. Hierin bespreken wij uw wensen over de verhuur en inventariseren wij alle informatie over de beschikbare woonruimte. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de huurprijs.

2. Screening

Zodra de eerste reactie van potentiele huurders binnenkomen, starten wij een screening om erachter te komen of de huurder voldoet aan de door u gestelde eisen. Indien positief, nemen wij contact op met de kandidaat om een bezichtiging in te plannen.

3. Adverteren

Vervolgens zetten wij de advertentie op een aantal verhuurplatformen. De woning is op onze eigen site terug te vinden, maar ook op platformen als Funda en Pararius. Vanzelfsprekend voorzien wij de advertentie van mooie afbeeldingen en een passende omschrijving.

4. Oplevering

Zodra u en de huurder akkoord zijn, nemen wij de verhuurvoorwaarden door, stellen een huurovereenkomt op en zorgen voor de financiele afhandeling. Wij regelen ook de sleuteloverdracht en oplevering. Uw woning is nu officieel verhuurd!

Bekijk hier onze portefeuille

Hieronder ziet u een overzicht van onze beheer portefeuille. Woningen, kantoren, supermarkten en hotels, Zeker beheert en verhuurt het.