WIE ZIJN WIJ

DE BEHEERDERS VAN ZEKER.

Zeker met ervaring

Zeker Vastgoedbeheer is opgericht met een belangrijk doel: de kwaliteit en dienstverlening van vastgoedbeheer in Nederland verbeteren. De oprichters kennen de behoefte van beleggers als geen ander. Zij beleggen zelf sinds 2010 in vastgoed. Zeker ontzorgt vastgoedbezitters volledig door het management en beheer uit handen te nemen. In ons vakgebied gaat het vaak over grote beslissingen waar veel geld mee gemoeid is. Daarom willen wij, als ondernemers met passie voor vastgoed, alleen het beste voor onze klanten. Zeker is dé betrouwbare en ervaren beheerder voor zowel grote- als kleine vastgoedbeleggers.

Met onze vakkundige kennis van beheer en jarenlange ervaring in vastgoed en de menselijke kant hiervan, zijn wij een goed geoliede machine met een groot netwerk geworden. We houden van collectief ondernemerschap en hebben een deskundig team van beheerders opgebouwd. Een team dat gaten tussen partijen dicht om zo het best mogelijke resultaat te bereiken. We versimpelen en versnellen processen en zoeken daarbij continu naar nieuwe, duurzame oplossingen om het beheer voor alle betrokken partijen makkelijker te maken.

Recensies.

Daden zeggen meer dan woorden. Lees hier onze onafhankelijk recensies. Wij zijn trots op onze tevreden klanten!

Beheerders van Zeker

Maak kennis met een van de beheerders van Zeker: Miriam Kok-Rodenburg. Zij is dagelijks te vinden op het kantoor van Zeker in Diemen. Miriam is verantwoordelijk voor het beheer van de objecten. Haar 12 jaar ervaring in beheer maakt haar een echte vakvrouw, met veel passie en enthousiasme voor haar werk. Miriam adviseert u graag over de mogelijkheden van Zeker Vastgoedbeheer. Neem vrijblijvend contact met haar op voor meer informatie!

vastgoedbeheerders van Zeker